Gebruiksvoorwaarden en privacy

PRIVACYVERKLARING
Via ons meldpunt kunt u anoniem een volle trein melden. Wij slaan alleen IP-adressen op van gebruikers om ons systeem te laten filteren op dubbele meldingen. Indien u ons persoonlijke gegevens verstrekt, zullen wij deze niet doorgeven aan vervoersbedrijven. Binnengekomen meldingen worden uiterlijk een jaar bewaard op een beveiligde (web)server.

GEBRUIK COOKIES
Onze website maakt geen gebruik van cookies.

GEBRUIKSVOORWAARDEN
Wij verzamelen en publiceren klachten van reizigers. Deze klachten controleren wij zover mogelijk. Rover kan geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor onvolledige of onjuiste informatie in onze klachtenrapportages. We wijzen gebruikers erop dat onze rapportages voortkomen uit de bij ons ingediende klachten en daarom niet volledig zijn in het tonen van overvolle treinen, maar enkel de meest beklaagde volle trajecten tonen.

GEBRUIK CITATEN EN BEELDMATERIAAL
Rover behoudt zich het recht voor om ingediende opmerkingen en beeldmateriaal geanonimiseerd verder te verspreiden met als doel het probleem van overvolle treinen breed aan de kaak te stellen. Ingediende klachten worden ter kennisgeving doorgegeven aan de betreffende vervoersbedrijven.

COPYRIGHT
Citaten en rapportages mogen vrij worden overgenomen met verwijzing naar ons meldpunt.